Prijslijst 2023

Dames

De afspraak bij de kapper vergeten door allerlei omstandigheden? Het kan iedereen overkomen.
Dat begrijp ik en daarom wordt er, als u voor de eerste keer een afspraak vergeet, coulant gehandeld. Ik zal een 1e niet nagekomen afspraak noteren en hier geen kosten voor in rekening brengen.
Wanneer u minstens 24 uur van te voren aan mij bericht dat u bent verhinderd breng ik u niets in rekening en geldt dit niet als een niet nagekomen 1e afspraak.
Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, belt u mij dan zo spoedig mogelijk. In geval van ziekte graag zo spoedig mogelijk laten weten. Op die manier kan ik de voor u gereserveerde tijd reserveren voor een andere klant.
In de voor u gereserveerde tijd had een andere klant geholpen kunnen worden. Om die reden wordt, indien u voor de tweede keer of vaker, zonder gegronde reden, een afspraak niet nakomt, het tarief gehanteerd 50% van de afgesproken behandeling.
100% van het tarief van de geplande behandeling mag ik bij herhaalde afzegging binnen 24 uur in rekening brengen maar vertrouw erop dat ik hier geen gebruik van hoef te maken.